• NBC NEWSROOM LEVEL 4
  • NBC NEWSROOM LEVEL 4
  • NBC NEWSROOM LEVEL 4
  • NBC NEWSROOM LEVEL 4

NBC NEWSROOM LEVEL 4

Market: Broadcast
 
Studio:  NBC Newsroom
 
Station Group: NBC
 
Location: New York, NY
 
Studio Designer: Clickspring
 
AV Designer: TAD Associates
 
System Integrator: Video Corporation of America
 
Solution: PRV55SNG01-SDI + Multiple Video Wall Arrays  
 
 
 
Over the past 18 months, NBC News has transformed the 4th floor of 30 Rockefeller Center into a 12,000 square foot media center, which consolidates the entire news organization onto one floor. This move signals a fundamental shift towards emerging editorial resources as well as an intent to formally reveal the behind the scenes machinery of making the news. As built, the entire facility is an open landscape that can become a backdrop for live on- air broadcast and multi-platform distribution.
 
A 900 square foot multi- functional studio is included in the master plan and will service the entire franchise. Much like an archaeological discovery, the design evolved from peeling away multiple renovations to reveal the original bones of the building, both structurally and materially: steel columns, piping, and electrical equipment are exposed, and the open perimeter brick wall exhibits the authentic provenance of 30 Rock. Simultaneously contrasting historically traditional aesthetics with a more modernist vocabulary, details within the space are focused on reinforcing a brand narrative that voices a respect for history but resolutely shows a determination to be a leader in a quickly changing industry.
לכל הפרויקטים בתחום: אולפני טלוויזיה
השאר פרטים ליצירת קשר
אימייל שדה חובה
אימייל לא תקין
שם פרטי שדה חובה
שם משפחה שדה חובה
טלפון שדה חובה
שם משתמש שדה חובה
סיסמא שדה חובה